O le BYD a Saina e faʻaalu le US $ 55 miliona i le toe faʻatauina o sea o loʻo lisiina i Shenzhen ona o loʻo vaʻaia e le kamupani eletise sili ona tele i le lalolagi le maualuga o tau maketi.

BYD o le a faʻaaogaina ana lava tinoitupe faʻaagaga e toe faʻatau ai le itiiti ifo i le 1.48 miliona yuan-denominated A sea
O le kamupani e faavae i Shenzhen ua faamoemoe e le sili atu i le US$34.51 i le sea i lalo o lana fuafuaga toe faatau.

a

O le BYD, le kamupani sili ona telē o le taavale eletise (EV) i le lalolagi, ua fuafua e toe faatau mai le 400 miliona yuan (US$55.56 miliona) le tau o ana sea o loʻo lisiina i le atunuʻu, ma le faʻamoemoe e siitia le tau o oloa a le kamupani i le lotolotoi o popolega e uiga i le faʻateleina o tauvaga i Saina.
BYD faʻavae Shenzhen, lagolagoina e Warren Buffett's Berkshire Hathaway, o le a faʻaaogaina ana lava tupe faʻaagaga e toe faʻatau mai ai le itiiti ifo i le 1.48 miliona yuan-denominated A sea, pe tusa ma le 0.05 pasene o lona aofaʻi, aʻo leʻi faʻaleaogaina, e tusa ai ma le faʻasalalauga a le kamupani ina ua maeʻa le tapunia maketi ile Aso Lulu.
O le toe fa'atau ma le fa'aleaogaina e ta'ita'i atu ai i se vaega la'ititi o le aofa'i o sea i totonu o le maketi, lea e fa'atatau i le si'itia o tupe maua i le sea.
O le toe faatauina mai o sea ua fuafuaina e taumafai e "puipuia le manuia o tagata uma e umia sea, faʻaleleia le talitonuina o le aufaipisinisi, ma faʻamautu ma faʻaleleia" le tau o le kamupani, o le tala lea a le BYD i se faila i le Hong Kong ma Shenzhen stock exchange.

e

O lo'o fa'amoemoe le BYD e fa'aalu e le sili atu i le 270 yuan i le sea i lalo o lana fuafuaga fa'atau, lea e fa'atatau i le fa'atagaga a le aufaisea a le kamupani.O le polokalame o le toe faatauina mai o sea ua faamoemoe e maea i totonu o le 12 masina talu ona faamaonia.
O sea a le kamupani a Shenzhen na fa'aopoopoina le 4 pasene e tapunia i le 191.65 yuan i le Aso Lulu, ae o ana sea i Hong Kong na maua le 0.9 pasene i le HK$192.90 (US$24.66).
O le fuafuaga o le toe faatauina mai o sea, lea na faatuina e le BYD, le taitaifono ma le peresitene o Wang Chuanfu, i le lua vaiaso talu ai, ua atagia ai le faaauauina o taumafaiga a kamupani tetele a Saina e siitia a latou oloa, ona o le toe faaleleia o le tamaoaiga o Saina na tumau pea le le mautonu ma ina ua uma le fiafia sili ona malosi. -o le si'itia o fua faatatau i le Iunaite Setete mo le fasefulu tausaga na mafua ai le tafe mai o tupe faavae.
I se fefaʻatauaʻiga faila i le Fepuari 25, na fai mai ai le BYD na ia mauaina se tusi mai ia Wang i le aso 22 o Fepuari na fautuaina ai le toe faʻatauina o sea 400-miliona-yuan, lea e faaluaina le aofaʻi na fuafua muamua e le kamupani e faʻaalu mo le toe faʻatau.
O le BYD na fa'ate'aina Tesla i le 2022 e avea ma kamupani sili ona tele i le lalolagi, o se vaega e aofia ai ta'avale fa'apipi'i fa'apipi'i.
Na manumalo le kamupani i le kamupani fai taavale a Amerika i le tulaga o le faatauina atu o taavale eletise mama i le tausaga talu ai, ona o le faateleina o le fiafia o tagata faatau mai Saina i taavale afi.
O le tele o ta'avale a le BYD na fa'atau atu i le atunu'u tele, ma le 242,765 iunite - po'o le 8 pasene o le aofa'i o ana kiliva - fa'atau atu i maketi i fafo.
Tesla na tuʻuina atu 1.82 miliona taʻavale eletise atoa i le lalolagi atoa, i luga ole 37 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.

i

Talu mai le ogatotonu o Fepuari, ua faʻaitiitia e le BYD tau i luga o le toetoe o ana taʻavale uma e tumau ai i luma o le tauvaga.
I le Aso Lulu, na faʻalauiloa ai e le BYD le faʻavae o le Seagull ua toe faʻafouina i le tau e 5.4 pasene le maualalo nai lo le faʻataʻitaʻiga i fafo i le 69,800 yuan.
Na muamua atu i le 11.8 pasene le tipi i le tau amata o lana Yuan Plus crossover taavale i le 119,800 yuan i le Aso Gafua.


Taimi meli: Mati-13-2024

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Maua fa'afouga imeli