Chevrolet Equinox EV Ata Malo Fa'aalia i Saina A'o lumana'i le Fa'alauiloa a Amerika

Ole crossover e fa'amoemoe e amata mai ile $30,000 ile Iunaite Setete.

图片 1

O ata o le Chevrolet Equinox EV na faʻasalalau i luga ole laiga e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tech (MIIT) a Saina aʻo lumanaʻi le amataga aloaia o le crossover eletise uma i totonu o le atunuʻu, faʻaalia nisi o faʻamatalaga fou e uiga i le taʻavale e faʻaaogaina maa lea ua sauni e taunuu i le US. matafaga mai Mekisiko i lenei tautoulu.

O ata MIIT o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga RS-badged e foliga tutusa mao le US-bound variant, ta'alo le tapuni pito i luma fa'atasi ai ma moli fa'apipi'i fa'atasi ma se fa'asalalauga pito i tua, fa'apea fo'i ma le tele o mea pu'eata e ono fa'aogaina mo se va'aiga 360-tikeri i luga o le fa'aogaina o le infotainment system.

E le gata i lea, o loʻo iai faʻaaliga vaʻaia tauaso o loʻo faʻapipiʻiina i faʻata o le itu, pito i luma ma tua o le paka, se faʻaofuofu e lua, ma lanu e lua mo le taualuga lava ia: tutusa ma le tino poʻo le uliuli.

图片 3

O le tele o le fa'a'ese'esega o lo'o soso'o mai e leai se fa'aoso o lo'o iai fo'i i fa'amaumauga a le malo, fa'atasi ai ma leEquinox EVfuaina 190 inisi (4,845 milimita) umi, 75 inisi (1,913 in) lautele, ma 65 inisi (1,644 mm) maualuga, o lona uiga e 3 i le umi ae 1.1 i le maualuga nai lo leTesla Model Y, ae o le lautele e 0.6 i le laʻititi nai lo le Tesla-brand EV.

Totogi-atamai, o leChevy Equinox EVua fa'amoemoe e avea ma se tasi o ta'avale sili ona taugofie i totonu o le Iunaite Setete pe a taunu'u i fa'atau oloa i lenei tautoulu, fa'atasi ai ma le suiga o le 1LT ulufale e fa'amoemoe e tau e tusa ma le $30,000, e tusa ai ma le fa'amatalaga.General Motors.

I Saina, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo gaosia e le SAIC-GM, ae o le US-bound units o loʻo faʻapotopotoina i le fale gaosi Ramos Arizpe i Mekisiko faʻatasi ma leHonda Prologue, mao iunite muamua na taʻavale ese mai le laina i tua ia Iuni, e tusa ai ma se pou i luga ole X.

图片 4 图片 5

E lima la'asaga o le a maua i Amerika, o le muamua - 2RS - o le a taunu'u i fa'atauga i lenei tautoulu fa'atasi ai ma le GM-fuafuaina le mamao e o'o atu i le 300 maila mo le fa'asologa o le ta'avale uili pito i luma, uili 20-inisi, ma le fa'avela vevela. -uliuli pito i lalo.

O isi lomiga uma (1LT, 2LT, 3LT, ma le 3RS) o le a maua i le tautotogo o le tausaga a sau ma le laʻititi GM-fuafuaina mamao o 250 maila mo le faavae 1LT ma FWD.E leʻi faʻalauiloaina le tau, ae matou te faʻamoemoe e ofoina atu e le GM nisi faʻamatalaga pe a faʻatau aloaia le faʻataʻitaʻiga i vaiaso a sau.

I tala fa'atatau,se talosaga na sainia e le tusa ma le 600 aveta'avale EVo loʻo fai atu i le kamupani taʻavale Amerika e aua neʻi faʻateʻaina le Equinox ulufale, ma taʻua le mea moni na faʻaitiitia e le GM le suiga sili ona taugofie o le.ChevroletBlazer EV lea e tatau ona i ai se tau faʻavae e tusa ma le $45,000, ma faʻapena ai se faʻataʻitaʻiga mo le ono mou atu o le Equinox EV.


Taimi meli: Sep-19-2023

Feso'ota'i

Aumai se Alaga
Maua fa'afouga imeli