• 001 极氪
  • 理想L9
  • 仰望U9

Rreth Nesh

Gjëja më e afërt që do të gjeni me një Bronco 2017

KASON MOTORS ndodhet në qytetin Liaocheng, provincën Shandong, afër tregut më të madh të tregtimit të automobilave në Kinë. Kompania jonë është themeluar në vitin 1986, e specializuar në prodhimin, R&D dhe tregtimin e automobilave, motorëve dhe pjesëve të automjeteve. KASON EV fokusohet në tregtinë e automjeteve me energji të re dhe automjete të përdorura, dhe është e përkushtuar të sjellë në botë automjete të reja me energji të gjelbër.Produktet tona janë shumë të njohura në botë. Sidomos në Afrikë, Azi, Evropë dhe të tjerët. Ne mbështetemi në kapacitetin e fuqishëm të prodhimit të automjeteve me energji të re të Kinës, aftësitë e ofrimit të shpejtë, cilësi të mirë dhe aftësi të forta shërbimi.Ne u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje me kosto efektive të automjeteve me energji të re.Ne gjithashtu duam të krijojmë marrëdhënie biznesi me njerëzit në të gjithë botën. Nëse ka ndonjë nevojë për makina, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni me ne. Ne do të përpiqemi më të mirën për të përmbushur kërkesat tuaja.

Mbi 10 vjet

Përvoja e Ndërtimit Bronco

Dallimi midis Classic Ford Broncos dhe konkurrencës sonë është vëmendja e Bryan ndaj detajeve.

I paraqitur nga

makinë (1)
makinë (2)
makinë (3)
makinë (4)
makinë (5)
makinë (6)
makinë (7)
makinë (8)

Lidheni

Na jepni një britmë
Merrni përditësime me email