За нас

компанија

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

KASON MOTORS лоциран во градот Лиаоченг, провинцијата Шандонг, блиску до најголемиот кинески пазар за тргување со автомобили. Нашата компанија е основана во 1986 година, специјализирана за производство, истражување и развој и трговија со автомобили, мотори и автоделови. KASON EV се фокусира на трговија со нови енергетски возила и половни возила, и се залага да донесе зелени возила со нова енергија во светот.Нашите производи се многу популарни во светот. Особено во Африка, Азија, Европа и други. Се потпираме на силниот кинески капацитет за производство на нови енергетски возила, можностите за брза испорака, добар квалитет и силни сервисни способности.На нашите клиенти им нудиме исплатливи решенија за нови енергетски возила.Ние, исто така, сакаме да воспоставиме деловни односи со луѓето ширум светот. Ако има потреба од автомобили, слободно контактирајте со нас. Ќе се обидеме најдобро да ги исполниме вашите барања.

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

автомобил
автомобил
автомобил

НАШИ ПРЕДНОСТИ

Квалитетот на прво место, Kason EV почна да ја подобрува ефикасноста и квалитетот на производот пред 10 години.Во областа на електричните возила, производите на Kason го достигнаа напредното ниво во светот.

ИНВЕСТИЦИИ

Вложуваме огромен фонд за истражување и секоја година промовираме најмалку два нови стила на автомобили на пазарот

ЕФИКАСНОСТ ПРВО

Kason Group ќе одговори на секоја е-пошта за 12 часа, ќе ја достави секоја нарачка навреме и кога ќе се случи некаков проблем, Kason Group ќе ви помогне да го решите од прв пат.

автомобил
автомобил
автомобил

НАШАТА УСЛУГА

Kason Group не olny има силен капацитет за технологија и квалитет на производите, но има и прекрасно искуство во меѓународниот бизнис и услуги.Kason Group ќе обезбеди задоволна услуга за секој клиент.

НАШИОТ ТИМ

Групацијата Kason извезуваше во повеќе од 60 земји и доби многу добра деловна репутација и формираше сопствена или соработувана филијала во Шпанија, Мексико, Индија, Пакистан, Тајланд, Блискоисточна Азија, Источна Африка, Јужна Африка и Хонг Конг.

ОДЛИЧЕН АВТОМОБИЛИ

Kason EV се заснова на речиси десетгодишно искуство во извоз на престижни возила од Кина, а главниот бизнис вклучува седан, теренец, комерцијално комбе и така натаму.Со зголемување на еколошката свест и напредокот на науката и технологијата, електричните возила инаугурираат ново доба на автомобилски иновации.Нашата компанија е подготвена и подготвена да ги снабдува глобалните трговци со возила со најновото електрично возило и посветена на развојот на заштитата на животната средина.


Поврзете се

Викајте ни
Добијте ажурирања по е-пошта